Het begin

Opgericht in 2018 door één ondernemer, Eli Goodings, toen nog uitzendkracht, met als visie dé aanbieder binnen de flexibele arbeidsmarkt te worden voor zowel arbeidskracht als opdrachtgever.

Bij oprichting is Goodings Solutions een samenwerking aangegaan met Younglabel op 19 september in hetzelfde jaar. Dit ter aanvulling van hun eigen flexkrachten binnen de hospitality  binnen de Johan Cruijff ArenA. Bij aanvang zond Goodings enkel Freelancers uit. Al snel bleek dat de Uitzendkrachten toch meer grip wilde op de manier waarop zij uitgezonden werden van opdrachtgever tot opdrachtgever.

Vanaf dat moment is Goodings Solutions ontzettend gegroeid. Tegenwoordig houd Goodings zich bezig met het aanbieden van flexibele arbeidskrachten binnen de markten die te maken hebben met veel uitdagingen in hun personeelsbehoefte.

"Een tevreden Uitzendkracht staat gelijk aan een buitengewoon tevreden Opdrachtgever."
Eli Goodings
Bestuurder
Opdrachten
9999
Doel
Actieve Flexkrachten

ONZE DIENSTVERLENING

24/7 Ad Hoc Uitvragen

Wij zijn op elk moment bereikbaar voor u en uw (uit)vragen. Dus óók in de nacht!

Maatwerk

Oplossingen en afname dat u zelf aan past naar uw wensen. Van klein, tot groot én het MKB.

Flexibel een Vast Team

Wij werken met zowel vaste krachten in dienst en freelancers. Het toppunt van flexibele arbeid.

Ruime Ervaring

Opgericht door uitzendkrachten vóór uitzendkrachten. Wij weten wat er verwacht wordt door zowel inlener als uitzendkracht.

What Our customers say

Goodings heeft ons voorzien van Ad Hoc flexkrachten die uiteenlopende werkzaamheden voor ons hebben verricht. Keer op keer waren wij ontzettend tevreden.

Catering De Dreef

Goodings Solutions vult onze personeelsbehoefte aan waar wij aanvulling zoeken in ons bestand. Wij zijn ontzettend tevreden met wat zij voor ons doen!

Younglabel

Goodings denkt met u mee. Wat kunnen wij vandaag nog voor u betekenen?